Ο ιστότοπος “ecological-recycle.gr” αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας «ΤΣΙΜΠΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΣΙΑ O.Ε.».  Υπεύθυνος φορέας για την συλλογή δεδομένων είναι η:

«ΤΣΙΜΠΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΣΙΑ O.Ε.», Δ/νση: Θέση ΠΛΑΤΙΝΑ , Σίνδος,  Θεσσαλονίκης, ΤΚ 57 400,

O ιστότοπός μας, υλοποιεί το SSL πρωτόκολλο επικοινωνίας που διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.  Τα δεδομένα που συλλέγουμε,  α) Στοιχεία επικοινωνίας, (όπως όνομα επώνυμο, διεύθυνση, κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, e-mail και β) Φορολογικά στοιχεία, τα οποία  μας παρέχετε εσείς κι αφορούν την Παραγγελία, Αποστολή, Παράδοση και Τιμολόγηση των προϊόντων μας.  Έχουμε υιοθετήσει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Οι διαδικασίες και τα μέτρα που ακολουθούμε, βελτιώνονται συνεχώς προκειμένου να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Τα δεδομένα αυτά μεταβιβάζονται σε συνεργάτες οι οποίοι σέβονται την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, π.χ. χρηματοπιστωτικές συναλλαγές ή για αποστολές των προϊόντων μας. Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε την γνωστοποίηση των δεδομένων σας που διατηρούμε.  Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε πληροφορίες για εσάς εάν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από τον νόμο ή αν η κοινοποίηση μας ζητηθεί από αρχές που ενεργούν στα πλαίσια της νομιμότητας  ή αρχές ποινικής δίωξης. Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει Cookies και χρησιμοποιεί Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google Inc. («Google»). Αυτός ο  ιστότοπος, περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους, οι οποίοι δεν ελέγχονται από εμάς αλλά από τους τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).

Η επικοινωνία σας, μαζί μας, μέσω του ιστοτόπου μας ή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος αλληλογραφίας σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης των δεδομένων σας.

Close Menu